U bevindt zich hier: Welkom

Met deze pakkende titel is het Aquariuskoor uit Akersloot al enige maanden bezig met een musicalproject. Dit alles ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van het koor. De musical moet het project van 2015 worden voor het koor, veel nieuwe nummers en voor de meeste leden de eerste kennismaking met toneelspel.
Het idee voor een groots project i.v.m. het aanstaande. jubileum ontstond enkele jaren geleden tijdens de jaarvergadering. Een comité werd snel samengesteld en heel wat ideeën hebben de revue gepasseerd. “Zullen we The Passion gaan uitvoeren, de musical Hair of een concert”. Van het één kwam het ander en uiteindelijk is er besloten een musical te laten schrijven, toegespitst op het koor en op Akersloot. Akersloot is de gemeenschappelijke factor, de thuisbasis en de meeste koorleden zijn geboren en getogen Akersloters. Een scriptschrijver heeft van alle input iets leuks weten te maken en onder leiding van een regisseuse worden de “hoofdrolspelers” klaar gestoomd voor het optreden.
17 en 18 april a.s. is het zover, dan zingt en speelt het Aquariuskoor in de RK Kerk hun musical: Grootse Plannen in Akersloot. Wat die plannen zijn, blijft een verrassing maar is beslist de moeite waard voor een avond amusement.

Het Aquariuskoor werd in 1990 opgericht door oud-leden van het vroegere jongerenkoor van de RK Kerk. Was het eerst de bedoeling om af en toe te zingen, werd dit al heel snel een maandelijks optreden in de kerk, tijdens een dienst. Daarnaast heeft het koor talloze keren meegedaan aan korenfestivals en heeft zelfs in Paradiso gestaan tijdens de korendagen. Het repertoire bestaat uit pop, rock en gospel. In de musical komt van alles aan bod. Wilt u kaarten kopen dit kan bij Novy Velzeboer, Julianaweg 40 te Akersloot voor € 5,00 p.st. of e-mailen met marian@meijne.nl