U bevindt zich hier: Welkom

Annie Hopman-Apeldoorn en Janny Swart-Polle

Annie Hopman-Apeldoorn en Janny Swart-Polle

Afgelopen zondag was het gouden huwelijksjubileum van Annie en Niek Hopman. Deze dag werd feestelijk herdacht in de Parochiekerk van Egmond aan den Hoef. Het was een mooie viering en alles liep naar wens van het bruidspaar.

Tot het moment dat pastor Mantje de viering stil lag en Kees van Went en Kees Kager bij zich riep. Kees begon met een felicitatie aan het bruidspaar en vervolgens riep hij Annie Hopman-Apeldoorn en Janny Swart-Polle om bij hem op het liturgisch centrum te komen. Vanwege hun ruim 40 jarige inzet om iedere week de bloemenpracht in onze kerk neer te zetten mocht hij hen uit naam van het parochiebestuur de Penning van Verdiensten van de parochie Bron van Levend Water opspelden als blijk van onze waardering en dankbaarheid. Wij vinden het een top prestatie. Er zullen weinig vrijwilligers zijn die al meer dan 40 jaar met hart en ziel hun taak vervullen.
Daarna richtte Kees Kager namens de locatieraad van O.L.V. Onb. Ontvangen met felicitaties en een woord van dank tot het bruidspaar.

Janny en Annie beide gefeliciteerd met jullie penning.

Namens de locatieraad, Anneke Koopman- Hollenberg