Benefietconcert Oekraïne

Op zaterdag 28 mei organiseert Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo een benefietconcert voor Oekraïne. Wij hopen hiermee de Oekraïense bevolking een hart onder de riem te steken door geld in te zamelen voor noodhulp. De donaties gaan naar Stichting Dorcas en naar het hulpproject ´Stop the war´. Beide organisaties verlenen noodhulp in Oekraïne.
Het Kinder- en Masterkoor Rejoice, geleid door dirigenten Rob en Sandra Fase, geven de aftrap. Na een korte pauze geven zij het stokje door aan de koren Ubi Caritas, Con Amore en het Heerhugowaards Gemengd Koor, geleid door dirigent Alexandre Pavloff. Er zullen bekende werken ten gehore worden gebracht zoals het Hallelujah van Händel, het Ave Maria en a Clare Benediction van John Rutter.
Als u Oekraïense vluchtelingen kent, neem ze vooral mee. Bij het optreden is een tolk aanwezig. U kunt uw auto parkeren op ons parkeerterrein aan de Kapellaan. Omdat wij een flinke toeloop van geïnteresseerden verwachten willen wij u vragen om, indien mogelijk, te voet of op de fiets te komen.
Datum: zaterdag 28 mei 2022
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Bedevaartkapel OLV ter Nood, Kapellaan 144 Heiloo.
Aanmelden niet nodig,
Meer info op agenda www.olvternood.nl
Entree is gratis, een donatie van harte welkom

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl