Preek van de Leek: Maartje de Lint

Datum: 10 februari
Locatie: Witte Kerk te Heiloo

Welke levensvisie ligt ten grondslag aan hun denken en handelen? Wat is de bron waaruit zij putten? In zo’n 45-60 minuten zullen zij hier over spreken. Doorgaans wordt hun ‘preek’ afgewisseld met door hen zelf uitgekozen muziek. Na afloop is er gelegenheid om – onder het genot van een drankje – na te praten met de (s)preekster en met elkaar. De toegang is vrij en bij de uitgang is er gelegenheid voor een gift, ter bestrijding van de onkosten.

De eerste ‘Preek van de Leek’ op zondag 10 februari wordt verzorgd door Maartje de Lint. Na haar afstuderen aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam ontwikkelde zij zich als operazangeres. Zij werkte met beroemde dirigenten en vertolkte vele operarollen in o.a. ‘La Traviata’ en ‘Die Fledermaus’. Zij is veelgevraagd solist voor oratorium-concerten zoals Matthäus Passion, Weihnachts Oratorium van Bach, Stabat Mater van Haydn, Messiah van Händel en vele andere.

Naast haar concerten ontwikkelde Maartje speciale Meezing-concerten en trainingen voor mensen met dementie en hun verzorgers. Zij ontwikkelde voor mensen met geheugenproblemen die nog thuis wonen én hun mantelzorgers de community Singalong-Heiloo. Ook is zij gecertificeerd klankmasseur. (www.maartjedelint.com)

Maartje vertelt in haar ‘preek’ over de kracht die haar drijft in haar leven en werk en trakteert ons natuurlijk ook op enkele liederen, begeleid door de pianist Henk van Meegen.

 

Zondag 10 februari: Maartje de Lint

Zondag 17 maart:      Marion van der Valk

Zondag 31 maart:      Yvonne Zomerdijk-Vermeer

 

Waar:       Witte kerk, Heerenweg 32 Heiloo ;    Tijd: 16.00- 17.30 uur

Bijdrage:  vrij toegankelijk; er is een collecte bij de uitgang

 

 

Agenda


Er zijn geen aankomende evenementen.


BEKIJK MEER DATA

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl