Wijzigingen Allerzielenvieringen

Op maandag 2 november gedenkt de kerk ook dit jaar weer alle overledenen.

In dit bijzondere jaar is het, door de onlangs aangescherpte maatregelen, helaas niet mogelijk om met nabestaanden en parochianen samen te komen in Allerzielenvieringen, zoals wij van plan waren en zoals het ook vermeld staat in het parochieblad.

Wij willen u daarom onderstaande mogelijkheden als alternatief aanbieden.

Willibrorduskerk

Wij nodigen nabestaanden van de overledenen van afgelopen jaar en ook parochianen van harte uit om een bezoekje te brengen aan de Willibrorduskerk op

maandag 2 november tussen 10.00 en 20.00 uur

In de kerk zullen die hele dag mensen aanwezig zijn, waaronder pastoor Bindels, met wie u even  een gesprek kunt hebben. U kunt een kaars opsteken en nabestaanden kunnen het kruisje met de naam van hun dierbare mee naar huis nemen.

Aansluitend kunt u een bezoek brengen aan het kerkhof. Bij goed weer zullen vrijwilligers ’s avonds het kerkhof aanlichten en waxinelichtjes in de lantaarns aansteken. Ook het pad naar het kerkhof is dan verlicht.

Voorafgaand aan maandag 2 november zal er een Allerzielenviering zonder kerkgangers gehouden worden, waarin wij alle namen noemen van hen die sinds Allerzielen 2019 zijn overleden. En bij het noemen van elk van die namen willen wij een kaars ontsteken aan het Licht van de Paaskaars, het teken van de Verrezen Heer.
Van deze viering wordt een filmopname gemaakt die vanaf maandag 2 november te zien zal zijn op YouTube.
De YouTube link wordt op 2 november  bekend gemaakt via deze website.

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl