Zondag 1 december regioviering in Akersloot

Evenals vorige jaren willen wij aan het begin van de Advent als parochies ‘Bron van Levend Water’ en ‘Cornelius’ bij elkaar komen op samen de eucharistie te vieren. Wij doen dat op zondag 1 december, de 1e zondag van de Advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis. Dit keer zal de viering zijn in de Jacobus Major-kerk in Akersloot, aanvang 10.00 uur. Het koor Aquarius zal, samen met de aanwezigen, de zang in de viering verzorgen.

Wij willen met deze gemeenschappelijke viering tot uitdrukking brengen dat wij, afkomstig uit zes verschillende dorpen, zijn samengegroeid naar twee parochies. En vooral willen wij, door in een vólle kerk samen te komen, elkaar bemoedigen en steunen in de soms donkere dagen van het gewone leven.

Ieder van ons verlangt wel eens naar een wonder, een nieuwe morgen, een teken dat het anders kan. Met het ontsteken van de eerste kaars van de adventskrans gaan we samen op weg, door de duisternis heen naar het de nieuwe morgen van Kerstmis. Vier weken lang gaan we, al zoekend, een weg, om uit te komen bij het Teken dat God zich met ons verbindt: de geboorte van het Kind.

Wij hopen dat wij velen van U mogen ontmoeten op zondag 1 december in de Jacobuskerk in Akersloot en dat het evenals voorgaande keren een werkelijk inspirerende viering mag worden.

Pastor H. Helsloot

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl