Aandacht voor slachtoffers watersnood Pakistan

Kort geleden kregen de besturen van deze regio een bericht van pastor Phil Kint. Daarin schreef hij onder meer:

‘Vermoedelijk zijn ook jullie wel erg geschrokken van de gigantische watersnoodramp die zich op dit moment in Pakistan voordoet. Vanouds was daar de provincie Sindh missiegebied van Nederlandse Franciscanen en Mill Hillers. Als bisdom Haarlem hadden wij tot voor kort ook nog nauwe banden met het bisdom Hyderabad. En er is nog steeds persoonlijk contact vanuit dit bisdom met personen en organisaties ter plekke. Er is nu om steun gevraagd voor een project dat medisch slachtoffers van de watersnoodramp te hulp komt.’

De vraag van pastor Kint is of de kerken van de parochie van Bron van Levend Water en de Corneliuskerk bereid zouden zijn om via kerkcollectes in deze tot steun  te zijn.

Hij vraagt ook om op de komende zondagen voor de slachtoffers in Pakistan te bidden. Miljoenen en miljoenen zijn alles verloren: huizen, vee, oogsten, zelfs het zaaigoed voor komende seizoenen.

De besturen van onze regio hebben besloten om voor dit doel een deurcollecte te houden in het weekend 8-9 oktober en bevelen deze collecte van harte bij u aan.

werkgroep MOV-HALE

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl