Actie Kerkbalans van start!

Mensen ontmoeten elkaar, worden lid van werkgroepen of voeren samen werkzaamheden uit door een verbinding te zoeken met onze kerkgemeenschap. Daarom is de kerk voor onze Bron van Levend Water geloofsgemeenschap van grote waarde. Juist deze verbindende activiteiten zijn door het coronavirus weggevallen. Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder. Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid. De kerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen. Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band.

 

Als het weer mogelijk is, willen we deze activiteiten oppakken. Nu en in de toekomst. Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden. Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat? Het thema is dit jaar niet voor niets ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.

 

Komende tijd zal de folder en een brief van de penningmeester op veel adressen in onze parochie bezorgd worden.

 

Mogen wij op u rekenen in deze zware tijd? Dankzij uw bijdragen kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken.

Geef dan vandaag voor de kerk van morgen.
Dankzij uw bijdrage kan de kerk voortbestaan.

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl