Actie Schoenendoos van start

Startviering zondag 18 september

Op 18 september gaan we in de Willibrorduskerk weer beginnen met onze jaarlijkse “Actie Schoenendoos”. We hopen op een gezellige opening met veel belangstelling. Kinderen zijn hierbij nadrukkelijk uitgenodigd. We hopen namelijk dat er kinderen zijn om tijdens de viering al een aantal schoenendozen te versieren. Op die manier hebben we een echte start van de actie. De viering begint om 10 uur in de Willibrorduskerk.

Actie tm 30 oktober

De actie duurt dit jaar tot en met 30 oktober. In de tussenliggende weekenden staat de schoenendooskraam voor en en na elke viering weer in de Kerkstraat. Zoals inmiddels bekend kunt u daar terecht voor alle informatie. Maar ook kunt u ter plekke een schoenendoos vullen en verzendklaar maken. Verder is het mogelijk een versierde schoenendoos mee te nemen om thuis te vullen. Uiteraard is alles wat in de doos “moet” en kan los te koop bij de kraam. De kosten voor het vullen van compleet gevulde schoenendoos bij de kraam is hetzelfde als vorig jaar; namelijk € 25,- inclusief € 5,- verzendkosten. Vorig jaar hebben we 200 schoenendozen weg mogen brengen. Helpt u mee om dit jaar weer zo’n mooie opbrengst te verzamelen en evenzoveel kinderen blij te maken? We zien u graag bij de kraam.

Maat van de doos

Dan, niet onbelangrijk! U kunt ons enorm helpen door lege schoenendozen aan te leveren. Deze moeten wel een bepaalde afmeting hebben i.v.m. transport en eerlijkheid. Dus heeft u schoenendozen met een lengte tussen de 30 en 33 cm een breedte tussen 20 en 22 cm en een hoogte van 11 of 12 cm? Wij zijn er erg blij mee. Deze dozen kunnen afgegeven worden bij het secretariaat van de Willibrorduskerk.
Werkgroep actie schoenendoos

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl