Huishoudelijke hulp voor pastor Osterhaus

Het is al weer ruim drie weken geleden dat ik verhuisde van de pastorie in Amsterdam West naar die van Egmond aan den Hoef. De verhuizing is heel voorspoedig verlopen en ik begin mij al heel aardig thuis te voelen in mijn nieuwe (werk)omgeving.

Het zou heel mooi zijn als iemand, liefst in de buurt, mij kan helpen met schoonmaakwerk in mijn  nieuwe appartement van de pastorie in Egmond, op de eerste etage. Ik zou hier heel erg mee geholpen kunnen worden!

Is het mogelijk dat iemand schoonmaakwerk voor mij kan doen, gedurende twee uur per week?

Hier staat een vergoeding tegenover.

Nadere inlichtingen kunt u krijgen bij pastor Igno Osterhaus, telefoon: 06 17 858 026.

Pastor Igno Osterhaus.

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl