Preek van de Leek door Lonneke Lute

Op zondag  1 maart komt Lonneke Lute naar de Witte Kerk in Heiloo
om haar inspiratie en wijsheid met ons te delen, aanvang 16 uur.

Jaarlijks nodigt de commissie ‘rond de waterput’ bekende mensen uit onze omgeving uit voor het uitspreken van een ‘Preek van de Leek’.

Welke levensvisie ligt ten grondslag aan hun denken en handelen?

Wat is de bron waaruit zij putten?

In zo’n 45-60 minuten zullen zij hier over spreken. Doorgaans wordt hun ‘preek’ afgewisseld met door hen zelf uitgekozen muziek.

Na afloop is er gelegenheid om – onder het genot van een drankje – na te praten met de (s)preker/preekster en met elkaar. De toegang is vrij en bij de uitgang is er gelegenheid voor een gift, ter bestrijding van de onkosten.

Voor de tweede preek, op zondag 1 maart, hebben we Lonneke Lute uitgenodigd. Als je zingt, komen de blije hormonen los. Dat is de reden voor Lonneke Lute om zich op allerlei gebieden bezig te houden met zingen. In haar jeugd zong ze al in coverbandjes. Later is ze op verzoek van haar vriendinnen de ‘dirigent’ geworden van het succesvolle vriendinnenkoor ‘Dat Koor’. En zo is ook het 50+koor ‘De Fifty Singers’ ontstaan. Bij het instituut voor NLP in Limmen begeleidt ze inmiddels al 11 jaar een ‘meidenkoor’. Gezellige avondjes enthousiaste vrouwenergie.

Terugkijkend realiseert Lonneke zich, dat de dingen die zij gedaan heeft voornamelijk op haar pad zijn gekomen door haar instelling ‘het komt wel goed’, ‘het hoeft niet perfect’. Karma? Ja, dat denkt zij zeker.

Haar officiële certificaat is Autodidact. Haar missie: iedereen met een dosis Blije Hormonen huiswaarts laten keren.

Zondag 1 maart:         mw. Lonneke Lute

Waar:       Witte kerk, Heerenweg 32, Heiloo

Tijd: 16.00- 17.30 uur

Bijdrage:  vrij toegankelijk; er is een collecte bij de uitgang

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl