Van kenniseconomie naar wijsheidscultuur

Arjan Broers komt naar Heiloo

Wat wil je later worden? Die vraag krijg je vaak als kind. Maar er komt een moment dat je iets of iemand bent geworden. En dan moet je nog een poos.

Vroeg of laat lopen mensen tegen de grenzen op van wat ze zijn geworden. Burn-out, een relatiecrisis, de dood van een geliefd mens of een opkomend gevoel van verveling. Is dit alles? Dan begint de tweede helft van je leven. De beste helft, noemt Arjan Broers het, ‘of in ieder geval de helft waar het echt om gaat’.
Arjan Broers is auteur, coach en pastor van de Dominicus in Amsterdam.
Hij vertelt over zijn boek ‘De beste helft’, dat inmiddels al een derde druk kreeg.

De ondertitel van het boek is:
‘Kunnen we behalve alsmaar ouder ook wat wijzer worden?’

Eerlijk, lichtvoetig en met humor verleidt hij je om zelf op onderzoek te gaan naar wat jij in je leven te doen hebt. Hoe je kunt oefenen aandachtig te zijn, je schaduwwerk te doen en uit te reiken met wat je te geven hebt.
Dat onderzoek gaat niet alleen over jou. We leven in een tijd waarin er nog nooit zoveel mensen zo gezond zo oud geworden zijn. En ook is het een tijd waarin we zien dat onze manier van leven niet duurzaam is voor het leven om ons heen en voor de mensen die na ons komen. Een onwijze tijd is het. Zelden was er zo’n nood aan wijsheid.

Wie: Arjan Broers
Waar: Willibrordushuis, Westerweg 267 Heiloo
Wanneer: 23 mei, van 20:00 tot 22:00 uur
Bijdrage: € 5,- per persoon

© 2018 Bron van Leven Water. Alle rechten voorbehouden. | Privacybeleid

ontwerp: designw.nl - technische realisatie: webheld.nl